Varm peberfrugtsalat med grillede løg

Lækker varm salat med grillede grøntsager, der gør den ekstra fyldig og mættende.

Bemærk: Ovntid i alt: 40 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Læg peberfrugterne på en bageplade belagt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 30 minutter.
Læg de bagte peberfrugter i en lufttæt beholder, og lad dem hvile i 10 minutter. Pil herefter skrællen af, og fjern kerner og stilk. Skær peberfrugterne i aflange strimler.
Pil rødløgene, skær dem i tykke både, og pensl skærefladerne med olie. Steg løgene på en grillpande i 1 minut på hver side. Skyl og tør salatbladene.
Skru ovnen ned på 175°.
Skær brødet i skiver, og fordel skiver af gedeost oven på brødet. Placér brødene på en bageplade med bagepapir. Drys med timian, og dryp med honning og olie. Bag brødene i ovnen i knap 10 minutter.
Rør ingredienserne til dressingen sammen. Hæld dressingen over salatbladene, og vend rundt. Anret salaten med peberfrugt og grillede løg, og servér med gedeostetoast til.

Tip!

Du kan evt. servere denne salat med serranoskinke eller skiver af røget laks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth