Varm chokolade med kanel

Lækker hjemmelavet varm chokolade med kanel. Brug mørk eller lys chokolade, alt efter hvad du bedst kan lide.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld ca. ⅓ af mælken i en gryde sammen med sukker, kanelstænger, salt, kakao og chokolade.
Varm det langsomt op, til chokoladen er smeltet.
Hæld resten af mælken i, og varm den op til lige under kogepunktet.
Fisk kanelstængerne op, og servér den varme kakao med masser af flødeskum og et velvoksent drys kanel på toppen.

Tip!

Brug kanelstænger som rørepinde i den varme kakao.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 17. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth