Vaniljeparfait med jordbær

Forkæl dine gæster med hjemmelavet is med friske jordbær. Isen kan med fordel laves dagen inden, du får gæster.

Bemærk: Frysetid: Mindst 3 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk fløde, æggeblommer, vaniljekorn, sukker og salt sammen i en skål til en ret fast, skummende masse.
Fordel ismassen i små portionsforme.
Parfaiten skal stå i fryseren mindst 3 timer, inden den serveres.
Tag parfaiten ud af fryseren ca. ½ time før servering.
Skyl jordbærrene, og servér dem til parfaiten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth