Vafler med skyr og lakridssukker

Vafler er herlige både som dessert, og når der skal hygges lidt ekstra i weekenden.

Bemærk: Hviletid, dej: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggene sammen i en skål med en elpisker. Tilsæt halvdelen af mælken, mel, sukker, vaniljesukker og salt, og pisk igen. Pisk resten af mælken i, til dejen er jævn.
Lad dejen hvile i 30 minutter.
Varm et vaffeljern godt op, og pensl det med smeltet smør. Hæld dej i, og steg vaflerne, til de er gyldne og sprøde. Pensl vaffeljernet med smeltet smør mellem hver vaffel. Der bliver 8 store vafler ud af portionen.
Rør sukker og lakridspulver sammen.
Servér vaflerne varme toppet med skyr, lakridssukker og frysetørrede hindbær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft