Upside-down-kage med blåbær

Under bagningen ligger blåbærrene nederst, men når kagen skal serveres, vendes den ud på et fad, så blåbærrene havner øverst, og man rigtig kan nyde det flotte syn.

Ingredienser

Udstyr

en springform, 20 cm i diameter

Sådan gør du

Pisk smør og sukker godt sammen med en elpisker. Pisk æggene i, 1 ad gangen.
Riv marcipanen groft på et rivejern, og rør det i dejen. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen, og sigt det i dejen.
Smør springformen, og drys den med sukker.
Skær smørret i små tern, og fordel dem i formen sammen med blåbær.
Fordel dejen oven på bærrene. Bag kagen i en 175° varm ovn i 50- 60 minutter. Lad kagen køle af.
Vend den forsigtigt ud af formen.

Tip!

Servér kagen lun med iskold cremefraiche til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth