Tunbøf med stegte majskolber og avocadosalat

Tunbøfferne skal kun have kort tid på grillen, så de stadig er saftige og helt røde indeni. Servér med lækkert tilbehør i form af stegte majskolber og avocadosalat. Mums!

Ingredienser

Sådan gør du

Pensl tunbøfferne med olie, og krydr med salt og peber. Steg dem på en (grill)pande i 2-3 minutter på hver side.
Pil blade og tråde af majskolberne, og kog kolberne i 7 minutter.
Skær dem i mindre stykker, pensl dem med olie, og steg dem på en (grill)pande på alle sider.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i tynde både. Rens peberfrugterne, og skær dem i tynde stave.
Bland avocado og peberfrugt, og drys med sesamfrø og koriander.
Kog bouillon og sojasauce sammen i 3 minutter, til det tykner.
Servér det som sauce til tunbøffer, majskolber og salat. Pynt med koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 24. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth