Tun a la nicoise

Denne ret er et tvist af den kendte salat nicoise. Her i en lækker og mættende frokostversion med tunbøf og kikærtesalat.

Bemærk: Udblødning, kikærter: 10 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Udblød kikærterne i 10 timer og kog som anvist på pakken.
Varm en grillpande, pensl tunen med olie, og grill den på alle sider i 1-2 minutter.
Nip bønnerne, og blanchér dem i spilkogende saltet vand; vend med kikærter. Skær blomkålen i helt tynde skiver, brug et mandolinjern
Rør ingredienserne til dressingen sammen og hæld over grøntsager og kikærter.
Kog æggene i kogende vand i 7½ minut; afkøl i koldt vand, og pil, del i halve, og servér til retten. Pynt med timian og limebåde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck