Triple-chocolate-brownie

Ikke mindre end tre slags chokolade må der til i denne dejligt snaskede chokoladekage.

Bemærk: Kagen bliver ikke mindre god af at overnatte i køleskabet.

Ingredienser

Udstyr

en bageform, 20 x 30 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Smelt forsigtigt smør og chokolade i en gryde.
Brug en elpisker og pisk mel, æg, sukker og salt sammen i en skål til en luftig masse. Vend chokoladeblandingen i æggemassen.
Hak mælkechokolade og hvid chokolade groft, og vend det i dejen.
Beklæd formen med bagepapir, og hæld dejen i. Bag kagen i ovnen i ca. 25 minutter. Sæt gerne brownien på køl natten over.
Smelt de tre slags chokolade over vandbad i hver sin skål, og dryp smeltet chokolade over brownien, inden du skærer den ud i passende stykker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 14. maj 2019

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann