Trifli med mascarponecreme og jordbærcoulis

Trifli med mascarponecreme og jordbærcoulis er en hurtig dessertanretning, og en skøn måde at give lidt syrlige jordbær ekstra sødme på.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens jordbærrene, og skær dem i tern. Blend halvdelen af jordbærrene sammen med mynteblade og sukker i en blender.
Bland de blendede jordbær med resten af jordbærstykkerne.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk mascarpone og vaniljekorn sammen i en skål med en elpisker. Pisk fløde og flormelis i, så du får en jævn creme.
Læg et lag jordbærcoulis i bunden af portionsglassene. Bræk ladyfingers i mindre stykker, og fordel dem i glassene. Dryp med marsala. Læg et lag mascarponecreme ovenpå.
Læg endnu et lag jordbærcoulis i glassene og dernæst de sidste ladyfingers og et lag mascarponecreme. Afslut med et lag jordbærcoulis.
Sæt glassene på køl, indtil de skal serveres. Pynt med mynte.

Tip!

Erstat mascarponecremen med skyr, og brug mysli i stedet for ladyfingers. Så har du en lødig morgenmadstrifli, der også gør sig godt på brunchbordet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. oktober 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft