Trefarvet is med knas

Med udgangspunkt i en god, færdigkøbt vaniljeis kan du lave en rigtig fin isdessert i tre lag med kaffeis, bæris og bananis.

Bemærk:Frysetid: Mindst 2 timer.

Ingredienser

Udstyr

en stor rugbrødsform, ca. 2 liter

Sådan gør du

1Tag vaniljeisen ud af fryseren ca. 15 minutter før brug, så den bliver blød at arbejde med. Beklæd rugbrødsformen indvendigt med husholdningsfilm eller bagepapir.
2Rør instant kaffe ud i den varme kaffe, og rør det godt sammen med ⅓ af vaniljeisen. Hæld kaffeiscremen i bunden af rugbrødsformen, og sæt den i fryseren.
3Mos bærrene let med en gaffel, og rør dem i endnu ⅓ af vaniljeisen sammen med mysli. Hæld bæriscremen oven på kaffeisen, og sæt den tilbage i fryseren.
4Rist kokosmel gyldent på en varm, tør pande, og lad det køle af. Skær bananerne i skiver.
5Vend kokosmel og bananskiver i det sidste del vaniljeis, og fordel bananiscremen på toppen af de 2 andre lag is.
6Pak og sæt rugbrødsformen godt ind i husholdningsfilm, og sæt den i fryseren i mindst 2 timer.
7Tag isterrinen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering, og servér den i tykke skiver.

Tip!

Bank rugbrødsformen ned i køkkenbordet mellem hvert lag, så isen kan fordele sig jævnt i formen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf:Colombus Leth