Tranebærkompot

En sød og frisk kompot med tranebær og friskpresset appelsinsaft, der passer godt til den lidt fede julemad.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl tranebær. Bring tranebær, sukker og appelsinsaft i kog i en gryde.
Lad det småkoge i 10-15 minutter, til tranebærrene er møre.
Tag gryden af varmen, og hæld kompotten i en skål.
Afkøl kompotten før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 11. juli 2019

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft