Tortillawraps med chili con carne og guacamole

Servér den lækre chili con carne i bløde wraps med en skøn guacamole til.

Bemærk: Kogetid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær chorizo i små tern. Brun chorizo og oksekødsstrimler i olie på en stor pande.
Pil og hak løg. Hak hvidløg fint. Rens peberfrugter, og skær dem i tern. Svits løg, hvidløg og peberfrugter sammen med kødet.
Bland hakkede tomater med kødet på panden, og tilsæt chiliflager, spidskommen, kakao og oregano. Hæld vandet fra bønnerne, og vend dem i retten. Bring i kog, skru ned, og lad retten simre 1 time under låg. Smag til med salt og chiliflager.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og løft avocadokødet ud med en ske. Mos det i en skål. Pil løget, hak det fint, og rør det i mosen. Smag til med limesaft, sukker, vineddike og salt.
Varm tortillawraps efter anvisning på pakken. Skyl og tør salaten, og snit den groft. Skyl og hak persillen. Servér tortillawraps med chili con carne og guacamole, salat, et godt drys hakket persille og syltede jalapeños efter smag.

Tip!

Hvis I har en god appetit, så kog evt. lidt quinoa, ris eller bulgur, og servér det som ekstra fyld i wrapsene.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Henrik Freek