Tortilla med fisk og chitpotlecreme

De bløde mexicanske tortillas er populære som street-food i Sydamerika og USA. Her får du dem med lækker fisk og chipotlecreme!

Ingredienser

Sådan gør du

Riv skallen af limefrugterne, og pres saften. Hak hvidløg fint. Rør limeskal, limesaft og hvidløg sammen med de øvrige ingredienser til marinaden.
Skær fisken i 5 x 5 cm store tern, og læg dem i marinaden i mindst 30 minutter, gerne længere. Grill eller steg fisken i 3-4 minutter på hver side.
Riv skallen af halvdelen af limefrugterne, og pres saften fra dem alle. Rør limeskal og -saft sammen med de øvrige ingredienser til dressingen.
Skyl tomaterne, og skær dem i små tern. Bland dem med grofthakket koriander, limesaft og olie. Krydr med salt og peber. Snit spidskålen fint.
Lun tortillaerne på en pande. Fordel spidskål, fisk og tomatsalsa oven på tortillaerne, og dryp med dressing. Fold dem på midten, og servér i en serviet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck