Torsk og sprøde grøntsager i tempuradej

Øl giver en let og luftig tempuradej, som er superlet at røre sammen. Carlsberg Nordic Gylden Bryg sørger endvidere for en fin og meget mild bitterhed, der klæder frituren.
 
 Øl på menuen
 
Vi ved, at der skal salt i maden – og noget sødt – for at opnå den største velsmag, men vi glemmer ofte det letbitre element, når vi smager maden til. Her kan øl være lige den ingrediens, du mangler, for med øl i madlavningen får du en masse forærende:

Den krydrede smag, fyldigheden og en delikat bitterhed. De alkoholfri varianter fra Carlsberg Nordic har de kvaliteter, god øl skal have, men uden at indeholde alkohol.


Prøv også vores  Bacon-cheese-burger med ølglaserede rødløg


Carlsberg Nordic Gylden Bryg

Kan en øl smage fyldigt og mildt af humle, selvom den ikke indeholder alkohol? Ja! Det er Carlsberg Nordic Gylden Bryg beviset på. Den gyldensmukke pilsnerøl er afbalanceret, let og frisk og oplagt til retter med lyst kød eller fisk.



Ingredienser

Sådan gør du

Bland hvedemel og bagepulver i en skål. Tilsæt æggeblomme og Carlsberg Nordic Gylden Bryg, og pisk dejen sammen med et piskeris. Det er vigtigt, at øllen er iskold!
Dup fisken tør, og skær den i mundrette stykker. Skræl gulerødder, og skær dem i stave. Skyl broccoli, og skær den i mindre buketter. Rens forårsløg, og skær top og bund fra.
Kog vand op i en gryde, og blanchér grøntsagerne et kort øjeblik. Afdryp i en sigte.
Opvarm fritureolie i en gryde, til det når en temperatur på 160°. Tjek, at olien syder om enden af en tandstikker, når du forsigtigt dypper den i gryden – så er olien tilstrækkeligt varm.
Dyp fisk og grøntsager i tempuradejen, og steg dem lidt ad gangen i den varme olie, til de er sprøde og gyldne. Stegetiden er 2-3 minutter. Afdryp på et fad beklædt med fedtsugende papir.
Bland sojasauce med lidt wasabi, og servér til retten sammen med chilisauce. Drik Carlsberg Gylden Bryg til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. oktober 2018

Opskrift:Annonce

Fotograf:Annonce