Torsk med grøntsager og grønkålssalat

Det er nemt at spise sund aftensmad, der også smager rigtig lækkert! Prøv torsk med grøntsager og grønkålssalat.

Bemærk: Ovntid: Ca. 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180° varmluft. Skrub kartoflerne, vend dem med olie, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem møre i ovnen i ca. 30 minutter. Vend dem med salt og friskhakket persille.
Flæk fenniklen, og skyl den. Snit den fint. Rens porrer, og skær dem i skiver. Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i skiver. Gem lidt skræl. Bland fennikel, porrer og appelsiner med fløde, salt og peber. Læg det i et stort, smurt ovnfast fad.
Skær torsken i ensartede stykker. Pensl dem med olie, og krydr med salt og peber. Riv lidt appelsinskal udover. Læg fisken oven på grøntsagerne i fadet. Dæk fadet med alufolie, og bag retten i ovnen sammen med kartoflerne i ca. 20 minutter.
Rist valnødderne let på en tør pande, til de begynder at dufte og bliver gyldne.
Pil løget, og skær det i tynde skiver. Hak evt. den friske grønkål lidt finere med en kniv, og bland kålen godt sammen med løg og rosiner. Bland olie, eddike, salt og peber, og vend dressingen i kålsalaten.
Hak de ristede valnødder groft, og drys dem over fiskeretten inden servering. Servér med grønkålssalat og ovnkartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck