Timm Vladimirs chokoladekage

Her får du en dejlig opskrift på chokoladekage præcis som Timm Vladimir laver den. Kagen er med blommesyltetøj og rom, der giver en dejlig smag.

Ingredienser

Udstyr

en ovnfast form, ca. 25 cm i diameter

Sådan gør du

Pisk rørsukker og muscovadosukker med smør, til det er lyst og luftigt. Pisk æg i, 1 ad gangen.
Tænd ovnen på 165°. Bland mel, kakao og bagepulver i en anden skål, og sigt det ned i dejen.
Vend forsigtigt dejen sammen. Hæld fløde og rom i, tilsæt blommesyltetøjet, og vend chokoladeknapperne i.
Fordel dejen i den smurte form, og bag kagen i ovnen i 50- 60 minutter. Tjek, om kagen er færdig, når der er gået 45 minutter ved at stikke en kniv ned midt i kagen (er kniven helt ren, når du trækker den op, er kagen færdig).
Lad kagen køle af på en bagerist, og pynt med glasur af flormelis og vand og frysetørrede hindbær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 26. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth