Tacos med refried beans og syltede rødløg

Tacos skal spises med fingrene – og man må godt grise lidt. Fyld dem med refried beans og hjemmesyltede rødløg.

Ingredienser

Sådan gør du

1Pil og hak hvidløg, og steg dem i olie i en gryde, til de er klare.
2Hæld bønner (inkl. væde) ved, og lad det simre i 5 minutter.
3Pres saften af limefrugten. Mos bønnerne let med en gaffel, og smag til med spidskommen, chilipulver, limesaft, salt og peber.
4Pil løgene, og skær dem i tynde både. Bland eddike, limesaft, honning og salt i en skål, og lad løgene trække i lagen i ca. 10 minutter.
5Lun de små majstortillaer, og fyld dem med refried beans, syltede rødløg, revet ost og frisk koriander. Dryp med chilisauce.

Tip!

Brug gerne en smagfuld ost som topping, f.eks. gruyere.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf:Columbus Leth