Tacos med krydret oksekød og ananassalsa

Sprøde skaller fyldt med krydret kød og en syrlig-sød salsa – fingermad, når det er bedst!

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løget, hak det fint, og steg det i olie på en pande, til det er klart. Tilsæt spidskommen, paprika og oksekød, og lad det stege i 5 minutter, til kødet er brunet.
Vend brun farin og eddike sammen med kødet.
Tilsæt flåede tomater og tomatpuré, og lad det stege i 6-7 minutter.
Skær skrællen af ananassen. Skær den i kvarte på langs, og skær den hårde stok i midten væk. Skær ananassen i<br /> små tern.
Pil rødløget, og skær det i fine tern. Hak korianderen. Bland ananas, løg og koriander i en skål.
Lun tacoskallerne i ovnen efter anvisningen på pakken. Anret med oksekød og ananassalsa, og top med cremefraiche.

Tip!

Stil tabascosauce eller sambal oelek frem på bordet, så hver især selv kan dryppe det over sine tacoer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck