Tacos med barbecuemarinerede rejer

De bløde tacos bliver fyldt med sprød spidskål, krydrede rejer og spicy mayo.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil tigerrejerne, og lad halerne sidde på. Læg rejerne i en skål, og tilsæt olie, tomatpuré, brun farin, citronsaft, paprika, oregano, revet hvidløg, salt og peber. Rør rundt, og lad rejerne trække i marinaden, mens du klargør resten af måltidet.
Pil og pres hvidløg, og rør det sammen med mayonnaise, srirachasauce, citronsaft og salt i en skål.
Snit spidskålen helt fint. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Hak koriander groft.
Steg rejerne på en pande, til de er flot gyldne, og servér dem på lune tortillaer med sriracha-mayo og fyld.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 10. juni 2019

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann