Syltede rødløg

Hjemmesyltede rødløg kan pifte ethvert måltid op. Og så er de rigtig nemme at lave! Følg opskriften her, og servér de syltede rødløg til fx hjemmelavede burgere eller hotdogs.

Bemærk: Trækketid: Mindst 1 time, gerne natten over.

Ingredienser

Sådan gør du

1 Skær løget i skiver, og læg dem i et fad.
2 Drys med salt og sukker, og hæld eddike over.
3 Lad det stå i mindst 1 time, gerne natten over.
4 Opbevar de syltede rødløg på køl i en tætlukket dåse/glas.

Tip!

De syltede rødløg er også rigtig gode som tilbehør til smørrebrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 15. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Lars Ranek