Syltede rødløg

Hjemmesyltede rødløg kan pifte ethvert måltid op. Og så er de rigtig nemme at lave! Følg opskriften her, og servér de syltede rødløg til fx hjemmelavede burgere eller hotdogs.

Bemærk:Trækketid: Mindst 1 time, gerne natten over.

Ingredienser

Sådan gør du

1Skær løget i skiver, og læg dem i et fad.
2Drys med salt og sukker, og hæld eddike over.
3Lad det stå i mindst 1 time, gerne natten over.
4Opbevar de syltede rødløg på køl i en tætlukket dåse/glas.

Tip!

De syltede rødløg er også rigtig gode som tilbehør til smørrebrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:15. juni 2018

Opskrift:

Fotograf:Lars Ranek