Syltede rødbeder

Hjemmesyltede rødbeder, der fx er gode på leverpostejsmaden, til frikadellerne, i burgeren eller på biksemaden.

Bemærk: Trækketid: Et par dage.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog de hele, uskrællede rødbeder i en stor gryde vand, til de er møre. Læg dem i koldt vand, og smut dem ud af skindet. Brug gerne gummihandsker!
Skær rødbederne i tynde skiver, og fordel dem i skoldede sylteglas.
Kog en syltelage af krydderier, eddike, vand og sukker. Lad det koge, til sukkeret er helt opløst.
Hæld lagen over rødbederne, mens den er så varm som muligt. Luk glassene til med det samme.
Lad rødbederne trække i mindst et par dage, før de spises.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth