Syltede pærer med karamelflødeskum

Syltede pærer er en skøn dessert, der vil vække gode minder hos de fleste. Her er de serveret med en lækker karamelflødeskum og citronverbena på toppen.

Ingredienser

Sådan gør du

1Skræl pærerne. Skær citron i skiver. Skræl og hak ingefær groft. Bring vand, sukker, ingefær, kanelstang og citronskiver i kog i en gryde.
2Læg pærerne i, og lad dem koge i ca. 10 minutter under låg. Lad dem trække i gryden i ca. 10 minutter, til de er møre.
3Lad pærerne køle af.
4Pisk double cream til skum, og vend halvdelen af dulce de leche i.
5Anret pærerne med karamelskum, og træk striber af dulce de leche hen over karamelskummet. Pynt med citronverbena.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 17. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth