Suppe med kylling og grøntsager

Når efteråret rusker udenfor, er det skønt at varme kroppen op indefra med en nærende suppe. Kylling, grøntsager og perlespelt gør suppen smagfuld, fyldig og mættende.

Ingredienser

Sådan gør du

1Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg.
2Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver.
3Steg løg, hvidløg, porrer og gulerødder i olie i en tykbundet gryde i et par minutter.
4Tilsæt kyllingestykkerne, og lad dem stege med i yderligere et par minutter.
5Hæld bouillon i gryden, og tilsæt laurbærblad og perlespelt.
6Lad suppen koge i 20 minutter, til perlespelten er kogt mør, og smag til med salt og peber.
7Skyl og hak persillen. Drys persille over suppen, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 13. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck