Strawberry daiquiri-cheesecake med rom og lime

Syrlig lime og hvid rom giver den fløjlsbløde ostecreme en frisk og voksen smag.

Strawberry daiquiri-cheesecake med rom og lime
31-60 min.

(4)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hviletid på køl: I alt ca. 5 timer. Kagen kan med fordel laves dagen før og opbevares på køl indtil servering.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en springform, 18 cm i diameter
  • lagkageplast/konditorfolie (fås i isenkrambutikker)

Sådan gør du

Tip!

Smag selv cheesecaken til med mere eller mindre rom. Smagen af rom er ikke så gennemtrængende, når kagen har været på køl, den bidrager blot med en diskret smag af alkohol.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'