Stenbiderrogn med rygeost

Sæsonen for stenbiderrogn er ganske kort, så nyd den særlige delikatesse, når den er frisk og fuld af smag i foråret.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist rugbrødet.
Rør rygeosten sammen med skyr og ¼ af stenbiderrognen (resten af rognen gemmes til pynt).
Hak rødløg og dild fint, og bland det i rygeostcremen. Smag til med salt og peber.
Skyl og snit radiser i fine skiver.
Smør rygeostecremen på det ristede rugbrød, og pynt med den sidste stenbiderrogn, radiser og evt. lidt ekstra dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth