Annonce

Stegte sild i øl-marinade

Den traditionelle version foreskriver ren eddikelage, men hvis du spæder lagen op med Carlsberg Nordic Gylden Bryg, opnår du en lettere smag med en bitter undertone, som klæder påskeklassikeren ualmindeligt godt.

Stegte sild i øl-marinade
0-30 min.

(2)

September 30, 2017 af AnnonceFoto: Stine Christiansen

Stegte sild er en sand klassiker på ethvert påskebord. Derfor er denne ret ideel at fortolke på en skøn og anderledes måde, som vil begejstre alle dine gæster. Med denne spændende og friske Gylden-marinade lavet på en passende øl får dine stegte sild masser af smag og herlige forårsnoter.   

Påskesild med Gylden Bryg 

Giv dine panerede sildefileter selskab af sande forårshelte som revet citronskal, rødløg og Carlsberg Nordic Gylden Bryg. Gylden Bryg er en alkoholfri pilsnerøl, der er dejlig let og afbalanceret i smagen, og som fungerer bedst til de lidt lettere retter med fisk. Den krystalklare øl har milde og herlige noter af humle, og den passer derfor helt perfekt til dine sildefileter. Og det gælder naturligvis ikke kun i marinaden, men bestemt også i gæsternes glas rundt om påskebordet, hvor Carlsberg Nordic Gylden Bryg er dejligt læskende. 


Bemærk:Trækketid: Mindst 30 minutter.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'