Stegte sild i øl-marinade

Stegte sild er en sand klassiker på ethvert påskebord. Derfor er denne ret ideel at fortolke på en skøn og anderledes måde, som vil begejstre alle dine gæster. Med denne spændende og friske Gylden-marinade lavet på en passende øl får dine stegte sild masser af smag og herlige forårsnoter.   


Påskesild med Gylden Bryg 

Giv dine panerede sildefileter selskab af sande forårshelte som revet citronskal, rødløg og Carlsberg Nordic Gylden Bryg. Gylden Bryg er en alkoholfri pilsnerøl, der er dejlig let og afbalanceret i smagen, og som fungerer bedst til de lidt lettere retter med fisk. Den krystalklare øl har milde og herlige noter af humle, og den passer derfor helt perfekt til dine sildefileter. Og det gælder naturligvis ikke kun i marinaden, men bestemt også i gæsternes glas rundt om påskebordet, hvor Carlsberg Nordic Gylden Bryg er dejligt læskende. 



Bemærk: Trækketid: Mindst 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Krydr sildefileterne med salt og peber, og vend dem i rugmel. Steg dem i 2-3 minutter på hver side i smør på en pande ved jævn varme. Læg dem over i et fad.
Riv skallen, og pres saften af citronen. Kog eddike, Carlsberg Nordic Gylden Bryg, sukker, citronsaft og citronskal op i en gryde, og hæld lagen over sildene.
Pil rødløg, og skær dem i ringe. Rens og snit forårsløg fint. Fordel løg og forårsløg over sildene, og lad dem trække i mindst 30 minutter.
Pynt sildene med dild, og servér med groft rugbrød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 5. april 2019

Opskrift:Annonce

Fotograf:Annonce