Stegte rødspættefileter med rødbedesalat

Panér rødspættefileterne i rugmel og få en lidt grovere stegeskorpe, som både er sprød og sund.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl rødbeder og knoldselleri, og skær dem i tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Skræl gulerødderne, og riv dem groft på et rivejern. Skyl og hak persillen.
Bland rødbeder, knoldselleri, gulerødder, persille, kapers, citronsaft og olie i en skål. Krydr med salt og peber.
Rør skyr, sennep og honning sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Dup fiskefileterne tørre med køkkenrulle. Hæld rugmel i en dyb tallerken, og vend fileterne i melet. Krydr fileterne med salt og peber, og steg dem i smør og olie på en pande i 3 minutter på hver side.
Skyl citronen, og skær den i både. Servér salat og fiskefileter med honningskyr og citronbåde til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck