Stegte dejkugler med kanel og kardemomme

De små stegte hapsere minder lidt om en berliner eller en æbleskive – de er blot mindre og mere delikate. Dyp dem i syltetøj, og nyd dem i én mundfuld!

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æg, mælk og sukker sammen. Rør forsigtigt hvedemel og bagepulver i blandingen.
Bland sukker med kanel og kardemomme, og sæt det til side til at rulle de færdigstegte kugler i.
Opvarm olien i en lille sauterepande. Brug en teske at tage dejen med, og lad dejen glide af skeen ned i olien, så der<br /> samler sig en lille kugle.
Steg kuglerne i ca. 2 minutter; tag dem op af olien med en hulske, og læg dem på fedtsugende papir.
Rul kuglerne i sukkerblandingen, og servér med hindbærsyltetøj.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth