Stegt sandart med rodfrugter i flødesauce

De fleste rodfrugter går godt til denne ret, så brug gerne, hvad du har ved hånden.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl rodfrugterne, og skær dem i stave. Vend dem med olivenolie i et ovnfast fad.
Riv skallen, og pres saften af citronen.
Hæld fløde, citronsaft, citronskal og friskhakket timian over rodfrugterne, og drys evt. med friskrevet parmesan. Steg rodfrugterne i ovnen i 1 time ved 200°.
Steg sandarten på en pande i lidt olivenolie, og krydr med salt og peber. Steg ca. 3 minutter på hver side.
Servér sandarten med de flødebagte rodfrugter til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth