Stegt rødfisk med edamamebønner

Her får du en opskrift, der gør det nemt at spise fisk i hverdagen! Den stegte rødfisk har en lækker smag, og med en sprød salat af edamamebønner og agurk bliver alle glade.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær et kryds i skindet på fisken.
Varm en pande med olie, og steg fisken med skindsiden nedad, hold fisken nede med en palet.
Sluk for varmen, når skindet er sprødt og gyldent, og lad fisken trække færdig. Krydr godt med salt og peber.
Blanchér bønnerne i spilkogende saltet vand i 1 minut, afkøl, og dup tør.
Skær agurken i aflange, tynde stænger. Vend med bønner. Skær mynteblade i strimler, og vend med også.
Dryp med olie, salt og peber. Pres citronsaft over. Pynt med dild.
Varm en grillpande, og pensl brødet med olie. Steg det godt på begge sider, så det får et flot grillmønster. Servér til retten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 17. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck