Stegt kyllingebryst med bagte rødbeder og citrontimian

Sprødstegt kyllingebrystfilet med en lækker og velsmagende rødbedesalat med hasselnødder til. Pynt med masser af krydderurter!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skræl rødbederne, og skær dem i bjælker. Læg dem i den ene side af en bradepande, og dryp dem med olivenolie. Krydr med salt og peber.
Læg kyllingebrystfileterne i den anden side af bradepanden. Dryp dem med olivenolie, og drys med salt, peber og citrontimian.
Bag rødbeder og kylling i ovnen i ca. 30 minutter, til kødet er gennemstegt, og rødbederne er møre.
Vend rødbederne rundt med cremefraiche. Skyl og hak krydderurterne, og drys dem over.
Hak hasselnødderne, og rist dem på en tør pande i 1 minut, til de dufter. Drys nødderne over rødbederne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 19. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck