Stegt andebryst

En hel andesteg rækker til fire-seks personer, men hvis I ikke er så mange, kan I nøjes med et par andebryster.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175º. Varm en stor pande op. Rids skindsiden på andebrysterne med en skarp kniv uden at skære ned i kødet, og steg andebrysterne med skindsiden nedad på en meget varm, tør pande. Når skindsiden er flot lysebrun, vender du andebrysterne og steger dem i 2 minutter på den anden side.
Krydr andebrysterne med salt og peber, og steg dem færdige i ovnen i ca. 8 minutter, afhængigt af hvor stegte de ønskes. Lad dem hvile i mindst 5 minutter, før de skæres i skiver let på skrå.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth