Steaksalat med nudler og peanuts

En steak smager skønt som fyld i en lækker salat. Prøv det i en thai-inspireret salat med nudler og en frisk limedressing.

Ingredienser

Sådan gør du

Fjern eventuel fedtkant på bøfferne.
Pres saften af limefrugterne. Skyl og hak chili fint. Pil og hak hvidløg fint. Rør fiskesauce, limesaft, sukker, chili og hvidløg sammen til en dressing.
Lad bøfferne marinere i 30 minutter i halvdelen af limedressingen. Steg dem herefter i 3-4 minutter på hver side på en (grill)pande.
Skyl broccolien, og del den i buketter. Rens kejserhattene, og halvér dem. Steg broccoli og kejserhatte på en (grill)pande, til de er møre.
Kog glasnudler efter anvisningen på pakken, og fordel dem i skåle. Skyl hjertesalater, og bræk dem i mindre stykker. Fordel salat, broccoli og kejserhatte over nudlerne.
Skær bøfferne i skiver, og læg dem oven på nudelsalaten. Rør den resterende limedressing op med olivenolie, og hæld den over salaten. Hak forårsløg og peanuts fint, og drys på salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 16. oktober 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth