Steak med syltede glaserede gulerødder

Servér nye gulerødder på en enkel og anderledes måde som tilbehør til en lækker bøf.

Bemærk: Trækketid: Mindst 2 timer, gerne til næste dag.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub gulerødderne. Bring eddike, vand og sukker i kog i en gryde, og lad blandingen køle af.
Sæt gulerødderne i et smalt, højt glas, og hæld lagen over gulerødderne, så de dækkes. Lad dem trække i mindst 2 timer eller natten over.
Pil og hak hvidløg. Hak de syltede agurker. Bland hvidløg og syltede agurker med kapers, persille, basilikum, sennep, eddike og olie. Smag til med salt og peber.
Steg eller grill bøfferne 2-3 minutter på hver side.
Tag gulerødderne op af lagen, og lad dem dryppe af.
Smelt honning på en varm pande, og vend de syltede gulerødder rundt i honningen, så de glaseres. Steg dem et par minutter, og vend dem ofte.
Servér de sprøde, sursøde gulerødder til bøfferne sammen med salsa verde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Henrik Freek