Sprøde tunfrikadeller med ærtedip

Tunfrikadeller er tilladt at spise med fingrene – så smager de nemlig endnu bedre! Spar ikke på den cremede ærtedip, for den er fyldt med sunde ærter.

Sprøde tunfrikadeller med ærtedip
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Det er en god idé at forme alle tundellerne på én gang og så trille dem i raps lige inden stegning. I stedet for at stege tundellerne på panden kan du bage dem i ovnen: Læg tundeller trillet i rasp på en bageplade med bagepapir. Dryp dem med lidt olie, eller sprøjt med olie, hvis du har en olieflaske med pumpe. Bag dellerne i ovnen ved 180º i ca. 20 minutter, til de er sprøde og gyldenbrune.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'