Sprøde grønkålschips

Servér fx de sprøde grønkålschips til en kold velkomstdrink eller som en snack med eksempelvis cremet dip.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 150°.
Skær stokken af grønkålen, og riv eller skær bladene i grove stykker. Skyl bladene, og slyng dem tørre i en salatslynge, eller dup dem tørre i et rent viskestykke.
Vend grønkålsbladene med olivenolie, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Drys med salt.
Sæt grønkålsbladene i ovnen i 15-20 minutter, til de er sprøde. Hold øje med dem undervejs, så de ikke pludselig bliver for sorte, og vend rundt i dem jævnligt.

Tip!

Grønkålchipsene smager også skønt med et drys chiliflager.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft