Sprød mørdej til tærte

Det er en kunst at få mørdejen helt sprød og undgå, at kanterne glider ned under bagningen. Her får du opskriften på den perfekte mørdej, der giver et vellykket resultat hver gang.

Sprød mørdej til tærte
0-30 min.

(1)

April 5, 2019 af Emma MartinyFoto: Lea Kaae
Bemærk:Hviletid på køl: 30 minutter.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 tærteform med løs bund, ca. 24 cm i diameter
  • bønner til blindbagning

Sådan gør du

Tip!

Ved at blindbage tærtebunden sikrer du, at tærtebunden ikke hæver op eller trækker sig sammen, men at den beholder sin form. Pas på med at ælte mørdejen for meget, da det giver en kompakt bund. Arbejd derfor kort tid med dejen, så du sikrer, at den bliver sprød og ikke hård.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'