Sprød hvidkålssalat med persille

Servér en frisk og sprød hvidkålssalat sammen med stuvet hvidkål og frikadeller, og oplev, hvor forskelligt den gode kål tager sig ud i de to retter.

Ingredienser

Sådan gør du

Snit hvidkålen meget fint.
Rør olie og citronsaft sammen i en stor skål til en dressing.
Skyl og hak persillen fint.
Vend hvidkål og persille grundigt i dressingen, og smag til med salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Henrik Freek