Spinatvafler med røget laks og lucernespirer

De flotteste grønne vafler toppet med røget laks og lucernespirer – perfekt opskrift på luksuriøs frokost, forret eller aftensmad. Vaffeldejen kan også bruges til belgiske vafler.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl spinaten. Blend spinat, æg og mælk i en blender, til massen er ensartet.
Tilsæt mel, bagepulver, salt og peber, og blend igen.
Smelt smørret, og lad det blive lidt brunt. Rør det i spinatdejen. Lad dejen hvile i 20 minutter.
Bag vaflerne i et vaffeljern i 5-7 minutter.
Skyl spirerne. Top de friskbagte spinatvafler med røget laks, cremefraiche, spirer og dild.

Tip!

Lucernespirer har en meget mild smag. Ønsker du mere power, kan du bruge fx hvidløgsspirer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 17. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth