Spinatsalat med mandler og gedeostebrød

Sprød spinatsalat med knasende mandler er noget er det bedste tilbehør – i denne opskrift er salaten opgraderet med lækre gedeostebrød, og det gør den ikke ringere!

Ingredienser

Sådan gør du

Skær rugbrødet i kvarte. Skær osten i skiver, og fordel dem på rugbrødet.
Dryp med olie, krydr med salt og peber, og bag dem i ovnen i 6 minutter.
Rist mandlerne på en tør pande. Dryp med olie, og krydr med salt. Hak dem groft.
Skyl og afdryp spinaten, og vend den med citronsaft og olie.
Vend mandlerne i, og top med skyllede rødbedespirer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 17. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth