Spidskålsråkost med æbler og fennikel

Sprød spidskålsråkost med friske, syrlige æbler og fennikel, der giver et godt tvist til retten.

Bemærk: Retten er tænkt som tilbehør til en hovedret eller som en let frokost.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær spidskål, fennikel, æble og radiser helt tyndt, fx på et mandolinjern.
Anret de tynde skiver på et fad, og pynt med skyllede, plukkede krydderurter.
Riv skallen fint, og pres saften af citronen.
Drys salaten med citronskal, dryp med citronsaft og olivenolie, og krydr med salt og peber. Voila!

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth