Spicy tigerrejer med glasnudelsalat

Med stegte tigerrejer i en spicy marinade får du et nemt og lækkert måltid på ingen tid.

Bemærk: Marinering: 2-24 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Pres saften af limefrugten. Bland alle ingredienserne til marinaden. Kom rejerne i marinaden; rengør rejerne, hvis de ikke er det i forvejen, men lad halen blive på.
Lad rejerne marinere mindst 2 timer i køleskabet, gerne natten over.
Kog glasnudlerne efter anvisningen på pakken, og skyl dem derefter i koldt vand, så de ikke klistrer sammen. Hæld kogende vand over edamamebønnerne, så de tør op.
Skær agurken i lange bånd med en kartoffelskræller. Skær avocadoen i skiver. Bland nudler, edamamebønner, agurk og avocado i en skål.
Pres saften af limefrugten. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til. Dryp den over salaten.
Varm en wok op uden fedtstof. Steg rejerne ved høj varme i nogle minutter, indtil de skifter farve og er gennemstegte, men endelig ikke for længe, for så bliver de seje. Fordel rejerne over salaten, og drys med grofthakket mynte. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling