Spicy karrysild med peberrod og æble

Hjemmelavede karrysild har en langt friskere smag end dem, du kan købe på glas.

Ingredienser

Sådan gør du

Dup sildene tørre, og del dem i små, firkantede bidder.
Skær kogt æg og drueagurk i små tern. Bland de øvrige ingredienser til dressingen sammen.
Vend æg, agurk og sild i dressingen. Stil på køl i 15 minutter.
Skyl æble, og skær det i små tern. Fjern kernehus og stilk. Anret karrysild i små glas, pynt med kapersbær og æble, drys peber over, og servér med rugbrød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft