Spicy frikadeller og rødbedesalat

Små spicy frikadeller med ingefær, chili og spidskommen. Mens de små frikadeller steger i ovnen, kan du tilberede bulguren og den friske salat.

Ingredienser

Sådan gør du

1Rør kød, salt og æg sammen. Rør krydderier og rasp i. Form farsen til små frikadeller.
2Smør en bradepande med halvdelen af olien, læg frikadellerne i, og dryp med resten af olien. Steg dem i ovnen ved 200° i ca. 15 minutter.
3Kog bulgur efter pakkens anvisning. Hæld vandet fra. Pres saften af appelsinen. Bland bulguren med appelsinsaft og olie.
4Skræl rødbeder, og skær i tynde stave. Snit rødkål fint. Skyl æblerne, og skær i tynde stave.
5Skyl og hak mynte og persille, og vend alle ingredienser til rødbedesalaten sammen.
6Rør ingredienserne sammen, og fordel dressingen over rødbedesalaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 13. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck