Spareribs med spicy marinade

Når der skal grilles, hører spareribs til på menuen. Denne nemme udgave er med en spicy marinade, der giver en god smag og perfekt snaskede fingre.

Bemærk: Trækketid: Mindst 8 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil chilierne, og hak dem. Pres hvidløgene i en skål.
Kom alle øvrige ingredienser i skålen, og rør dem sammen til en marinade.
Vend revelsbenene i marinaden, og lad dem trække i køleskab i mindst 8 timer og gerne natten over.
Grill dem ved indirekte varme i 4-5 minutter på hver side med grilllåget på.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 16. august 2019

Opskrift:

Fotograf: Skovdal Nordic