Spansk tomat-peber-suppe med chorizo

Hold vinterforkølelsen fra døren med en skål varm suppe. Chorizoen sørger for en dejlig krydret smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær chorizo i små tern. Rens peberfrugter, og skær dem i tern.
Pil og hak rødløg og hvidløg.
Rens og hak chilien.
Svits chorizo, peberfrugter, løg, hvidløg og chili i olie i en gryde ved jævn varme i 3-4 minutter.
Tilsæt bouillon og hakkede tomater, og kog videre ved svag varme i 10 minutter.
Smag suppen til med salt og peber.
Servér suppen rygende varm med en skefuld cremefraiche, revet parmesan og plukket basilikum. Spis brød til.

Tip!

I stedet for tomater fra dåse kan du bruge friske tomater, som du skyller og hakker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Stine Christiansen