Spaghetti med tunsauce og kapers

Denne simple og friske pastaret med tunsauce og kapers tager næsten ingen tid at bikse sammen, og så smager den superskønt.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Pil og pres hvidløg, og svits dem i olie i bunden af en gryde. Tilsæt afdryppede kapers, og lad dem svitse med et par minutter.
Hæld hvidvin over, og bring gryden i kog. Afdryp tun, og vend i gryden. Krydr med salt og peber.
Skyl citronen, og riv skallen fint. Skyl og hak persillen.
Vend den friskkogte, afdryppede spaghetti i tunsaucen. Drys med citronskal og persille, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 17. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic