Spaghetti med kødboller i tomatsauce

En italiensk pastaret, som ikke kun Lady og Vagabonden elsker – det gør vi nemlig også!

Ingredienser

Sådan gør du

Rør det hakkede oksekød sammen med salt, peber, oregano, timian, parmesan, æg og rasp. Form farsen til boller på størrelse med en golfbold, og stil dem i køleskabet.
Pil løget, og hak det fint. Pil hvidløg, og skær det i tynde skiver. Steg løg og hvidløg i olie i en gryde ved svag varme, til de er klare.
Tilsæt oregano, tomater fra dåse, salt og peber, og lad saucen simre ved svag varme i 15 minutter. Smag til med balsamico, salt og peber.
Steg kødbollerne i olie på en pande, til de er brune på alle sider. Vend dem i tomatsaucen, og lad småkoge i 10 minutter.
Kog spaghetti efter pakkens anvisning, og servér den med kødboller i tomatsauce, plukket basilikum og friskhøvlet parmesan.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft