Spaghetti med chili con carne, avocado og majssalsa

Chili con carne med spaghetti giver den sædvanlige spaghetti med kødsovs et mexicansk twist sammen med de cremede avocadoer i skiver og en velsmagende majssalsa.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog spaghettien i letsaltet vand efter anvisningen på emballagen. Lad spaghettien dryppe af.
Pil og hak løgene. Skyl og flæk chilien, fjern kernerne, og hak chilien meget fint. Steg løg og chili et par minutter i olie i en gryde.
Tilsæt kanel, spidskommen og evt. chilipulver, og steg videre 1 minut. Tilsæt kødet, og lad det stege i 5-10 minutter.
Bland tomater fra dåse, balsamicoeddike og sukker med kødet i gryden, og lad retten småkoge under låg i 15 minutter.
Rens peberfrugterne, og skær dem i skiver. Hæld bønnerne i en sigte, og skyl dem grundigt med koldt vand. Vend peberfrugter, bønner og chokolade i retten, og varm godt igennem. Smag til med salt og peber.
Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
Afdryp majsene. Rens snackpeberfrugten, skær den i tynde ringe, og fjern kernerne. Skyl agurken, og skær den i små tern. Pil rødløget, og hak det fint.
Pres saften fra limefrugterne, og rør den sammen med ahornsirup, salt og peber. Vend limedressingen sammen med majs, snackpeberfrugt, agurk og rødløg.
Anret spaghettien i en skål, hæld den varme chili con carne over, og servér med avocadoskiver og majssalsa.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft