Søtunge meuniere

Der skal masser af smør på tallerkenen, når du serverer en søtunge meuniere, for fisken skal steges i et smørhav for at få den rigtige smag og sprødhed. Med en god grøn salat on the side går det nok!

Ingredienser

Sådan gør du

Vend de hele, flåede søtunger i mel krydret med salt og peber. Steg dem i rigeligt smør på en pande i 3-4 minutter på hver side.
Lad dem hvile på opvarmede tallerkener.
Pil løgene, og hak dem fint. Steg dem i smørret på panden sammen med kapers. Smag til med fintrevet citronskal og citronsaft, og fordel smørblandingen over fiskene.
Top med finthakkede krydderurter, og servér med nykogte kartofler og en grøn salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 16. august 2019

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth